Makado Beek: het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg
Zoek een winkel...
64 Winkels onder één dak


Klik hier 
voor info

Makado Beek 

Al meer dan 40 jaar het  gezelligste, overdekte en voordeligste winkelcentrum van Limburg. Gratis parkeren, gratis kinderopvang en altijd lekker warm en droog winkelen. Beleef Makado Beek en kom langs!

Welkom bij Makado Beek

Welkom op de website van Makado Beek, het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Makado Beek.

Altijd mooi weer...

Geen last van kou, wind of regen, want het volledig overdekte Makado Shopping Center beschermt u hiertegen.
Een computergestuurd klimaatbeheersingssysteem zorgt voor een aangename constante temperatuur.

Gratis parkeren...

Met een capaciteit van 1.500 parkeerplaatsen beschikt Makado Beek over ruime parkeergelegenheid. Er is altijd wel een plekje vrij. Parkeren is bovendien gratis en niet aan een maximale tijdsduur gebonden.

Welkom bij Makado Beek!

26 OKTOBER KOOPZONDAG. VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN KLIK HIER!            

Wij heten u van harte welkom in het grootste, overdekte en gezelligste winkelcentrum van Limburg. Gratis parkeren, gratis kinderopvang en een bijzonder vriendelijke ontvangst zijn onze troef. 

Het is bijna herfstvakantie! Het is weer tijd voor de MAKADO Kinder Feest Week boordevol gratis, leuke kinderactiviteiten. Klik hier voor het complete programma!Makado Beek heeft veel te bieden, onder meer:

Gratis parkeren . Gratis kinderopvang door gekwalificeerd en vakkundig personeel . Altijd het goedkoopste . Goede toegankelijkheid . Prima bereikbaar . Iedere dag sfeer en gezelligheid . Altijd een aangename temperatuur . Ongekende gastvrijheid . Continu acties, aanbiedingen, activiteiten en evenementen.


Kortom: een bezoek aan Makado Beek is beslist meer dan de moeite waard!

 

 

abonneer nu!

Aanbiedingen en acties als eerste ontvangen?